joi, 17 iunie 2010

Invata sa realizezi un machiaj natural


Machiajul strident nu mai este de mult la moda. Daca vreti sa va fie apreciata frumusetea, dar aveti nevoie de mici ajustari, trebuie sa apelati la un machiaj cat mai naural.
1. Tenul
Pentru a obtine intr-adevar un efect natural, cea mai buna solutie este sa folositi o crema colorata de zi sau o crema si pudra. Daca vreti sa ascundeti imperfectiunile mici, alege un fond de ten sau un creion corector apropiat de tenul tau. Pentru obraji, alegeti un fard de obraz luminos roz sau de culoarea caisei. Nu estompati conturul fetei, pentru ca machiajul tau nu vei fi cu siguranta natural.
2. Buzele
Aplicati un strat mic de fond de ten pe buze, inainte de a va da cu luciu. Alegeti un gloss transparent sau roz pal. Daca nu sunteti o fana a luciului de buze, puteti sava dati cu un ruj de culoare pala sau un balsam de buze usor colorat.
3. Ochi
Alegeti o culoare de fard de pleoape care sa se asorteze cu luciul sau blush-ul sau unul de culori pastelate. Totodata, este bine sa ramaneti fidela rimelului si sa alegeti culoarea cea mai apropiata de sprancene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu