joi, 17 iunie 2010

Costume de baie 2010 - tendinte




Ai inceput sa consulti site-urile agentiilor de turism pentru concediul de vara? Atunci e timpul sa afli si care sunt tendintele in costume de baie ale acestui an. In 2010, costumele de baie la moda sunt colorate, satinate, cu motive grafice si inflorate. Ce tendinta vei adopta pe plaja in acest an? Mizeaza pe culorile flashy Spune nu culorilor triste! Verde fistic, galben lamaie, turcoaz, mov, roz: opteaza pentru un model uni. Daca vrei sa ramai la un costum de baie mai clasic, alege nuante mai discrete, cum este piersica sau rozul pudrat.
Materiale satinate ce stralucesc pe plaja Sic, elegante, costumele de baie din materiale satinate sau metalizate lumineaza bronzul. Ele pun in evidenta pielea si aduc o nota de modernitate costumelor cu taieturi clasice.
Fatala in imprimeu zebra Imprimeul leopard isi maiu pierde din putere vara aceasta pe costumele de baie, fiind inlocuit de zebra, daca iti doresti sa-ti exprimi latura salbatica. Vei fi fierbinte pe nisip...
Flower power

De neocolit in aceasta vara sunt motivele liberty (mici flori multicolore), care si-au infipt radacinile in bikini si accesorii. Campenesti si primavaratice, imprimeurile liberty ne fac sa aratam din nou ca niste pustoaice!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu